Resultaten voor water hoorn

water hoorn
De Waterhoorn De Waterhoorn Kidsproof Kop van Noord-Holland.
Holenweg 14e1624, PB Hoorn. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Plons lekker met het hele gezin in het grote recreatiebad of kinderbadje van De Waterhoorn in Hoorn! De Waterhoorn is een groot zwemcomplex in Hoorn. Recreatiezwemmen, familiezwemmen of wedstrijdzwemmen.
invoerrechten berekenen
Watertaxi Hoorn. Watertaxi Hoorn.
Of gewoon een kort ritje over het water van de ene halte naar de andere halte in onze prachtige haven? Het kan allemaal met Watertaxi Hoorn. Watertaxi Hoorn biedt naast de mogelijkheid om u van de ene naar de andere bestemming te laten varen, ook langere tochten aan.
SEO Page Optimizer Nederland
Zwem en Recreatiebad De Waterhoorn Hoorn Elke Plek nl Direct boeken bij de bron.
Informatie over Zwem en Recreatiebad De Waterhoorn. Holenweg 14 e 1624 PB Hoorn. Slechte zomers, barre winters. Ze bestaan niet meer in De Waterhoorn. Sportief bewegen, lekker luieren, eindeloos ontspannen. Het kan 362 dagen per jaar. Bruin worden kan altijd.
uitzendbureau voor offshore
Einde aan zwemmen voor een euro in Waterhoorn?
Sociaal Hoorn is uit verschillende bronnen ter ore gekomen dat dit voordeel gaat verdwijnen. Het verhaal is niet bevestigd te krijgen bij Optisport. Zowel Jeroen van der Veer van Sociaal Hoorn als de redactie van deze krant hebben geprobeerd bij het hoofdkantoor van het bedrijf de juiste persoon te spreken te krijgen, maar dat is niet gelukt.
Zwem Recreatiebad De Waterhoorn Hoorn 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Holenweg 14e, 1624 PB, Hoorn, Nederland. 31 229 217 772. Een foto toevoegen. Hoogtepunten uit beoordelingen. Klein zwembad, maar een doolhof bij de kleedhokjes, raar bedrag voor de huur van een kluisje 0.40 meer lezen. Beoordeeld op 1 februari 2018. Urinelucht, onhygienisch koud water.
De Waterhoorn Optisport.
Zie hier meer informatie. 1624 PB Hoorn. Locatiemanager: Deborah van Grieken. Ontvang onze nieuwsbrief. Je kunt De Waterhoorn bereiken via e-mail: waterhoorn@optisport.nl of via telefoonnummer 0229-217770. Volg De Waterhoorn op social media. Zwemmen Inschrijven Verenigingen Kinderfeestjes Openingstijden Tarieven Accommodatie Contact.

Contacteer ons