Resultaten voor zwembad de koog texel

zwembad de koog texel
Nieuw Zwembad op Vakantiepark de Krim op Texel.
Zwembadkaartjes voor het zwembad bestellen. Indien u verblijft op Vakantiepark De Krim én u heeft dit verblijf geboekt bij De Krim Texel, dan is toegang tot het zwembad op Vakantiepark De Krim inbegrepen. U kunt dit terugzien op uw reservering.
blokker
Zwemparadijs Calluna De Koog 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
De Koog Hotels huisdieren toegestaan. De Koog Hotels met een zwembad. Populaire categorieën in De Koog. Goedkope Accommodatie in De Koog. Rustige Hotels in De Koog. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Ecomare. Hotels in de buurt van Sommeltjespad. Hotels in de buurt van de Koog Texel schipbreuk en juttersmuseum.
goochelaar
Zwemparadijs Calluna Texel Nederland. Informatie Reviews Zwemparadijs Calluna Zoover.
Nummer 5 van 59 bezienswaardigheden in Texel. 27 Nederlandse reviews over Zwemparadijs Calluna. Met oudere kinderen 2. Met een groep 3. Met jonge kinderen 20. Met partner 1. 16 mei 2018. Entree prijs veel te duur voor dit oude zwembad. In de gezamenlijke omkleed ruimte rook het erg naar urine!
groepsaccommodatie texel
Zwemmen De Koog Noord-Holland, De Koog DagjeWeg.NL 5 reviews DagjeWeg.NL.
In het zwembad geniet je van een royaal strandbad, een 85 meter lange glijbaan, een waterpaddestoel en een wildwaterkreek. Bezoek ook de de whirpools en massagebanken voor totale ontspanning! Daarnaast is er zowel binnen als buiten een bar. Hier kun je uitrusten en opladen met een hapje en een drankje. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van Zwemparadijs Calluna? Schumakersweg 3 1796 NM De Koog Schumakersweg 3. Gemeente Texel, Wadden, Noord-Holland.
transport en offshore services
Zwemmen op Texel? VVV Texel.
Op Texel zijn de strandslagen 9, 12, 15, 17, 19, 20, 21, 28 en 33 bewaakt van begin juni tot begin september. De badmeesters zijn iedere dag aanwezig van 09.00 uur tot 18.00 uur. De overige strandslagen worden dus niet bewaakt. De badmeesters maken gebruik van vlaggen om aan te geven of het water veilig is.: Rode vlag: verboden in zee te gaan. Gele vlag: gevaarlijk om te zwemmen. Witte vlag: er is een kind kwijt of gevonden. Zwemmen in een zwembad.

Nog geen beoordeling gegeven. w. d. v. z. z. 1. Gesloten. 2. Gesloten. 3. Gesloten. 4. Gesloten. 5. Gesloten. 6. Gesloten. 7. Gesloten. 8. Gesloten. 9. Gesloten. 10. Gesloten. 11. Gesloten. 12. Gesloten. 13. Gesloten. 14. Gesloten. 15. Gesloten. 16. Gesloten. 17. Gesloten. 18. Gesloten. 19. Gesloten. 20. Gesloten. 21. Gesloten. 22. Gesloten. 23. Gesloten. 24. Gesloten. 25. Gesloten. 26. Gesloten. 27. Gesloten. 28. Gesloten. 29. Gesloten. 30. Gesloten. 31. Gesloten. Met de muis over de dag geeft de openingstijden. open. gesloten.
Subtropisch zwemparadijs Kustpark Texel.
Om uw dag compleet te maken kunt u een hapje en drankje nuttigen in de snackbar. Speciaal voor kinderen. Vorige Pauze Volgende. 1796 NM De Koog. 088 0444 999 gebruikelijke belkosten. Vanuit België: 02 669 81 98. Aankomst en vertrek. Volg ons op. Algemene voorwaarden Privacy Disclaimer Cookies Sitemap 2018 Kustpark Texel.
Zwemparadijs Calluna Zwembad Texel.
Zwemparadijs Calluna Zwembad. Zwemparadijs Calluna beschikt over een veelzijdig zwemparadijs. Hier is het voor jong en oud altijd genieten. Het zwemparadijs beschikt over een groot recreatiebad met waterpaddestoel en stroomversnelling. Daarnaast is er speciaal voor de kleinsten een peuterbad met speeltoestel. De reuzenglijbaan van maar liefst 85 meter bezorgt u en de kids heel wat waterplezier! Samen roetsjen en daarna lekker in het water plonzen. Kom daarna even tot rust in het bubbelbad met watermassage-banken of in de solariumgrot onder de zonnebank. In het zonnetje zwemmen kan in het buitenbad. Neem tussen het zwemmen door een korte pauze in de gezellige zwemmersbar voor een lekker hapje of drankje. Gasten van Kustpark Texel hebben gratis toegang tot het zwemparadijs Calluna. Voor een dagje relaxen bezoekt u het saunalandschap om heerlijk uit te rusten. Even bijkomen van alle dagelijkse activiteiten. Een paar uur ontspannen in de sauna met Turks stoombad, whirlpool, voetenbad en luxe zonnebank. Dat wordt genieten! Schumakersweg 3, De Koog.
Zwemparadijs Calluna Roompot Zwemparadijs.
1796 NM De Koog. In Zwemparadijs Calluna is er meer te doen dan alleen zwemmen. Zo zijn er diverse cursussen onder professionele begeleiding, waarin beweging en ontspanning centraal staan. Informeer en ervaar hoe gezondheid en gezelligheid samengaan. Er wordt bij ons lesgegeven volgens het zwem ABC van het Nationaal Platform Zwembaden. Om de kwaliteit te vergroten en de zwembaden beter te kunnen controleren is het licentie schap voor het Zwem ABC opgezet. Vanaf 1 januari 2018 mag een zwembad alleen nog ABC diplomas van de NPZ uitgeven wanneer ze in bezit zijn van deze licentie.
Zwemparadijs Calluna Roompot Zwemparadijs.
1796 NM De Koog. Een ideaal familiebad met een royaal strandbad, een 85 meter lange glijbaan, een 25 meter lang wedstrijd-en golfslagbad, een waterpaddestoel, een wildwaterkreek, 2 ruime whirlpools met watermassage-banken en voor de allerkleinsten een peuterbad. Om uw dag compleet te maken kunt u voor versnaperingen, drankjes en maaltijden terecht bij onze snackbar, zowel binnen als buiten het zwembad. Gasten van Kustpark Texel hebben gratis toegang tot het zwemparadijs.

Contacteer ons