Op zoek naar zwembad de koog texel?

zwembad de koog texel
Nieuw Zwembad op Vakantiepark de Krim op Texel.
Zwembadkaartjes voor het zwembad bestellen. Indien u verblijft op Vakantiepark De Krim én u heeft dit verblijf geboekt bij De Krim Texel, dan is toegang tot het zwembad op Vakantiepark De Krim inbegrepen. U kunt dit terugzien op uw reservering.
groepsaccommodatie texel
Zwemparadijs Calluna De Koog 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Romantische hotels in De Koog. Strandhotels in De Koog. Sparesorts in De Koog. 4-sterren hotels in De Koog. 3-sterren hotels in De Koog. Fletcher Hotels in Texel. De Koog Hotels huisdieren toegestaan. De Koog Hotels met een zwembad. Populaire categorieën in Texel.
chalet texel
Zwemparadijs Calluna Texel Nederland. Informatie Reviews Zwemparadijs Calluna Zoover.
Bekijk alle accommodaties in de buurt van Zwemparadijs Calluna in Texel. Populaire accommodaties in Texel.: Vakantiepark De Krim. Appartement Hogenboom Appartementencomplex Bosch en Zee. Hotel Boutique Hotel Texel. Hotel De Zwaluw. Bed and Breakfast De Smederij Texel Cocksdorp. Hotel Kogerstaete Texel De Koog.
gratis breipatronen baby
Zwemmen De Koog Noord-Holland 5 reviews DagjeWeg.NL.
Gemeente Texel, Wadden, Noord-Holland. stuur een e-mail naar de aanbieder. vraag offerte aan. tip vrienden of e-mail aan mezelf. verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. stedengids De Koog. boek hotel De Koog. In de regio. Wat te doen in De Koog? Wat te doen in Noord-Holland provincie? Zwembad De Koog 1.
thai bezorgen
Zwemmen op Texel? VVV Texel.
Zwembad De Krim op Texel. In juli 2017 is er een nieuw zwembad op Texel geopend: Zwembad De Krim. Een zwembad met een heerlijk binnenklimaat, diverse spectaculaire attracties en een buitenbad met ligweide. Het zwembad is gevestigd op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp.
Pennen bedrukken

Nog geen beoordeling gegeven. w. d. v. z. z. 1. Gesloten. 2. Gesloten. 3. Gesloten. 4. Gesloten. 5. Gesloten. 6. Gesloten. 7. Gesloten. 8. Gesloten. 9. Gesloten. 10. Gesloten. 11. Gesloten. 12. Gesloten. 13. Gesloten. 14. Gesloten. 15. Gesloten. 16. Gesloten. 17. Gesloten. 18. Gesloten. 19. Gesloten. 20. Gesloten. 21. Gesloten. 22. Gesloten. 23. Gesloten. 24. Gesloten. 25. Gesloten. 26. Gesloten. 27. Gesloten. 28. Gesloten. 29. Gesloten. 30. Gesloten. 31. Gesloten. Met de muis over de dag geeft de openingstijden. open. gesloten.
afwasmachine verstopt
Subtropisch zwemparadijs Kustpark Texel.
Om uw dag compleet te maken kunt u een hapje en drankje nuttigen in de snackbar. Let op: in verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad van Texel gesloten van maandag 10 december tot en met vrijdag 14 december. Speciaal voor kinderen. Vorige Pauze Volgende. 1796 NM De Koog.
Zwemparadijs Calluna Zwembad Texel.
Zwemparadijs Calluna Zwembad. Zwemparadijs Calluna beschikt over een veelzijdig zwemparadijs. Hier is het voor jong en oud altijd genieten. Het zwemparadijs beschikt over een groot recreatiebad met waterpaddestoel en stroomversnelling. Daarnaast is er speciaal voor de kleinsten een peuterbad met speeltoestel. De reuzenglijbaan van maar liefst 85 meter bezorgt u en de kids heel wat waterplezier! Samen roetsjen en daarna lekker in het water plonzen. Kom daarna even tot rust in het bubbelbad met watermassage-banken of in de solariumgrot onder de zonnebank. In het zonnetje zwemmen kan in het buitenbad. Neem tussen het zwemmen door een korte pauze in de gezellige zwemmersbar voor een lekker hapje of drankje. Gasten van Kustpark Texel hebben gratis toegang tot het zwemparadijs Calluna. Voor een dagje relaxen bezoekt u het saunalandschap om heerlijk uit te rusten. Even bijkomen van alle dagelijkse activiteiten. Een paar uur ontspannen in de sauna met Turks stoombad, whirlpool, voetenbad en luxe zonnebank. Dat wordt genieten! Schumakersweg 3, De Koog.
Zwemparadijs Calluna Roompot Zwemparadijs.
1796 NM De Koog. In Zwemparadijs Calluna is er meer te doen dan alleen zwemmen. Zo zijn er diverse cursussen onder professionele begeleiding, waarin beweging en ontspanning centraal staan. Informeer en ervaar hoe gezondheid en gezelligheid samengaan. Er wordt bij ons lesgegeven volgens het zwem ABC van het Nationaal Platform Zwembaden. Om de kwaliteit te vergroten en de zwembaden beter te kunnen controleren is het licentie schap voor het Zwem ABC opgezet. Vanaf 1 januari 2018 mag een zwembad alleen nog ABC diplomas van de NPZ uitgeven wanneer ze in bezit zijn van deze licentie.
Zwemparadijs Calluna Roompot Zwemparadijs.
1796 NM De Koog. Een ideaal familiebad met een royaal strandbad, een 85 meter lange glijbaan, een 25 meter lang wedstrijd-en golfslagbad, een waterpaddestoel, een wildwaterkreek, 2 ruime whirlpools met watermassage-banken en voor de allerkleinsten een peuterbad. Om uw dag compleet te maken kunt u voor versnaperingen, drankjes en maaltijden terecht bij onze snackbar, zowel binnen als buiten het zwembad. Gasten van Kustpark Texel hebben gratis toegang tot het zwemparadijs.

Contacteer ons