Resultaten voor texel zwembad

texel zwembad
Zwemmen op Texel? VVV Texel.
Op Texel zijn de strandslagen 9, 12, 15, 17, 19, 20, 21, 28 en 33 bewaakt van begin juni tot begin september. De badmeesters zijn iedere dag aanwezig van 09.00 uur tot 18.00 uur. De overige strandslagen worden dus niet bewaakt. De badmeesters maken gebruik van vlaggen om aan te geven of het water veilig is.: Rode vlag: verboden in zee te gaan. Gele vlag: gevaarlijk om te zwemmen. Witte vlag: er is een kind kwijt of gevonden. Zwemmen in een zwembad.
chalet texel
Mooiste zwembad van Texel Reizigersbeoordelingen Zwembad De Krim TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Zwembad De Krim. Hotels in de buurt van Vuurtorenweg Texel Beach. Hotels in de buurt van VogelInformatiecentrum Texel. Hotels in de buurt van Luchtvaart En Oorlogsmuseum Texel. Hotels in de buurt van Nationaal Park Duinen van Texel.
vacature offshore schilder
Subtropisch zwemparadijs Kustpark Texel.
Om uw dag compleet te maken kunt u een hapje en drankje nuttigen in de snackbar. Speciaal voor kinderen. Vorige Pauze Volgende. 1796 NM De Koog. 088 0444 999 gebruikelijke belkosten. Vanuit België: 02 669 81 98. Aankomst en vertrek. Volg ons op. Algemene voorwaarden Privacy Disclaimer Cookies Sitemap 2018 Kustpark Texel.
groepsaccommodatie texel
2 vakantieparken op Texel met overdekt zwembad Bungalowparkoverzicht.nl.
Wifi gehele park gratis 1. 2 vakantieparken op Texel met overdekt zwembad. Toon in lijst. Toon op kaart. Vakantiepark De Krim. Gastbeoordeling 88, score van 8 gasten. De Krim is het best uitgeruste park van Texel. De ligging is super: op slechts 10 min.
Zwemparadijs Calluna Roompot Zwemparadijs.
Om uw dag compleet te maken kunt u voor versnaperingen, drankjes en maaltijden terecht bij onze snackbar, zowel binnen als buiten het zwembad. Gasten van Kustpark Texel hebben gratis toegang tot het zwemparadijs. Tijdens drukke periodes gaan deze gasten altijd voor op bezoekers van buitenaf.
De Krim Texel: Opening zwembad Vakantiepark De Krim.
De bouw van het nieuwe zwembad. De Krim Texel vindt het belangrijk dat verdiensten op juiste manier aangewend worden en zo veel mogelijk ten gunste van Texel komen. Er is bij de bouw daarom zoveel mogelijk gewerkt met partijen van Texel.
Nieuw Zwembad op Vakantiepark de Krim op Texel.
Zwembadkaartjes voor het zwembad bestellen. Indien u verblijft op Vakantiepark De Krim én u heeft dit verblijf geboekt bij De Krim Texel, dan is toegang tot het zwembad op Vakantiepark De Krim inbegrepen. U kunt dit terugzien op uw reservering.

Contacteer ons