Resultaten voor zwemmen assen

zwemmen assen
Zwembaden in Drenthe Drenthe.
Natuurlijk kun je in onze provincie heerlijk buiten zwemmen in een waterplas. Maar voor wie graag de bodem wil zien, hebben we een ruim aanbod aan leuke zwemplekken. Je vindt ze hier! Wat zoek je. In het bos. Nabij het bos/natuurgebied. Dorp of stad 1 km. Sport en spelfaciliteiten. In de buurt. Terug naar vorige pagina Wis. We hebben 14 locaties voor je gevonden. 9331 HD Norg. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. De Lente van Drenthe. Houtvester Jansenweg 2. 9462 TB Gasselte. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. 9461 BP Gieten. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. t Haantje 86. 7846 AT Noord-Sleen. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Zwembad Hof van Saksen. 9449 PW Nooitgedacht. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. 7944 HJ Meppel. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Bosbad de Paasbergen. 7991 SC Dwingeloo. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Zwembad Aqua Mundo Huttenheugte. 7751 SH Dalen. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. 9443 TM Schoonloo. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. 7881 JD Emmercompascuum. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Zwembad De Bonte Wever. 9405 BK Assen.
SEO
Zwemschool Rob Sports Zwemactiviteiten voor alle leeftijden Zwemles Assen Rob Sports.
Vanaf september 1992 is Rob Sports de zwemschool in Assen en omgeving. Inmiddels hebben veel kinderen één of meerdere zwemdiplomas behaald en bezoeken vele ouderen wekelijks ons bedrijf om in een ontspannen sfeer te genieten van het extra verwarmde water 33 graden Celsius. Onze jongste deelnemer moet nog geboren worden, de oudste is inmiddels 92 jaar oud. NPZ NRZ ERKEND LEERBEDRIJF. Rob Sports is aangesloten bij het NPZ-NRZ en is erkend om examens te organiseren voor het zwem ABC. Ook is de zwemschool erkend als leerbedrijf voor diverse opleidingen. Alle instructeurs/instructrices hebben een afgeronde opleiding voor lesgever zwem ABC of zijn gediplomeerd fysiotherapeute. Vanzelfsprekend zijn bijna alle instructeurs/instructrices in het bezit van een diploma EHBO, AED en/of BHV. WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN? Wij maken onderscheid in onze zwembadactiviteiten en onze zaalactiviteiten. Wij vertellen u graag waarin wij ons onderscheiden van andere zwembaden. Natuurlijk bent u welkom voor een korte rondleiding door ons gebouw en voor een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers. Vaak zijn proeflessen mogelijk. Wij geven niet alleen zwemles, wij bieden veel zwemactiviteiten aan. Van zwemmen voor zwangeren tot therapeutisch zwemmen.
vaatwasser
Welkom Zwemschool de Messchen in Assen.
Bekijk hier een duidelijk overzicht van de eisen en voorwaarden om het zwemdiploma te behalen. Onze kinderen hebben een hele goede persoonlijke begeleiding gehad bij Zwemschool de Messchen en we zijn zeer tevreden over de persoonlijke aanpak. Jannete de Vries.
loopbaanbegeleiding
Zwemmen voor ALS in Assen.
Bekijk Zwemmen voor onderzoek tege. 2.035 opgehaald 271% Ik zet me in mijn geboortestad Assen in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek tegen ALS. Bekijk Zwemmen voor ALS. 270 opgehaald 270% Zwemmen voor ALS Bekijk Carlo Kok zwemt voor ALS.
schilder offshore
Zwembad De Bonte Wever DagjeWeg.NL.
Bij De Bonte Wever in Assen is zwemmen meer dan een paar simpele baantjes trekken! Het subtropische zwemparadijs zit vol verrassingen voor enthousiaste waterratten. Trotseer de golven in het golfslagbad, laat je meevoeren door de wildwaterkreek of bubbel de stress weg in een whirlpool.
250, korting op tickets voor zwembad De Bonte Wever Assen.
De Bonte Wever Tickets. Assen 125 beoordelingen. Dagje waterpret in zwemparadijs De Bonte Wever. Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek. Een dagje naar subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever is leuk voor alle leeftijden! Terwijl de kids van de glijbaan roetsjen, ontspannen hun ouders in een warme whirlpool. Bij de Bonte Wever is zwemmen meer dan alleen baantjes trekken.
Zwembad vlakbij Assen, de leukste van Drenthe Molenduinbad zwembad Norg.
Ook zijn er zwemlessen voor volwassenen die een zwemdiploma willen hebben, of juist de zwemslagen weer eens willen opfrissen. Onze verschillende zwemlessen.: Ouder Kind zwemmen. Bezoek ons zwembad in Norg, naast Assen. Heb jij ook zon zin gekregen om lekker te gaan zwemmen?
Zwembad De Bonte Wever Assen Assen Nederland. Informatie Reviews Zwembad De Bonte Wever Assen Zoover.
en water is inderdaad helemaal niet fijn om in te zwemmen. de bubbelbaden zijn op lichaamstemperatuur en de rest van de baden zijn zo koud als de noordzee! daarom kom ik er ook niet vaak. Gereisd alleenreizend in juni 2016. Reageer op deze reviews Reageer. Wil je weten wat anderen vonden van Zwembad De Bonte Wever Assen in Assen?
Openingstijden Tarieven zwemparadijs De Bonte Wever.
All-in Dagje De Bonte Wever Basis. Zwemmen, bowlen, lunchen en meer! All-in Dagje De Bonte Wever Extra. Zwemmen, bowlen, dineren en meer. All-in Dagje De Bonte Wever Luxe. Zwemmen, bowlen, lunchen, dineren en nog veel meer! De Bonte Wever Assen.
Zwemparadijs De Bonte Wever.
All-in Dagje De Bonte Wever Basis. Zwemmen, bowlen, lunchen en meer! All-in Dagje De Bonte Wever Extra. Zwemmen, bowlen, dineren en meer. All-in Dagje De Bonte Wever Luxe. Zwemmen, bowlen, lunchen, dineren en nog veel meer! De Bonte Wever Assen.

Contacteer ons