Meer resultaten voor zwembad utrecht

zwembad utrecht
Naaktlocaties.
Naaktstranden Faciliteiten Toilet Eetgelegenheid Verhuur ligbedden/parasols Toezicht Type Aan zee Aan binnenwater Zandstrand Grasveld Kiezelstrand Beschutte ligging Toegankelijkheid Gratis toegang Parkeerterrein 1 km Bereikbaar per OV Wellness Faciliteiten Sauna Massage Zwembad Schoonheidsbehandeling Kleinschalig Groot complex Zonnetuin Eetgelegenheid Service Ledenvoordeel Toegankelijkheid Bereikbaar per OV Voorz.
Nat Utrecht.
Momenteel wordt door Jorrit, Hans en Joan de laatste hand gelegd aan een nieuwe versie van Nat Utrecht Onder Water het online ledenportal van Nat Utrecht. Nog even en je kunt na inloggen bij de ledenlijst, alle records en primeur.
blog Leuke binnenzwembaden in en om Utrecht! Kidsproof Utrecht.
Wekelijks is dit zwembad op een vaste tijd voor gezinnen gereserveerd. Voor kleine kinderen is er een aparte speelhoek. Een ander tof zwembad in Utrecht is zwembad De Kwakel. Je vindt hier een leuk recreatiebad, een apart badje voor peuters en kleuters en een mooi banenbad.
Jeanne Dekkers Architectuur Zwembad De Krommerijn Utrecht.
In samenwerking met Wehrung Architecten uit Beek zijn we geselecteerd als architect voor de renovatie van zwembad De Krommerijn in Utrecht. De gemeente Utrecht was erg gecharmeerd van het concept, geïnspireerd op de Romeinse badcultuur maar ook van de verrassende combinatie van vormgeving en techniek.
De leukste Zwembaden in Utrecht en omgeving Fijnuit.nl.
Provincie Utrecht 156. Bronbad De Lockhorst. Zwembad de Veluwehal. Zwembad De Kwakel. Vrijetijdscentrum De Boogerd. Bosbad de Vuursche. Zwembad De Waterstee. Zwembad t Centrum. Zwembad De Duikelaar. Zwembad De Dubbel. Zwembad De Wellen. Zwembad t Kikkerfort. Zwembad de Trits. Zwembad De Glind.
Zwembad De Krommerijn Sportstad Utrecht.
Het heeft een beweegbaar dak en beweegbare glazen wanden. In de zomerperiode zijn dak en wanden open; de exploitatie is overdag dan in handen van de Gemeente Utrecht. Wil je werken aan je conditie, je techniek verbeteren of just for fun zwemmen? Je bent van harte welkom bij Zwembad De Krommerijn!
Sport en Evenementencomplex Merwestein.
Goede bereikbaarheid Merwestein. Zwembad Merwestein is ideaal gelegen in het centrum van Nieuwegein en is daarom goed bereikbaar voor zowel inwoners van Nieuwegein als uit de regio. Vanuit Utrecht gaat een tram en er stoppen meerdere bussen op loopafstand van ons zwembad.
Zwembad De Kwakel Gemeente Utrecht.
Bereikbaarheid De Kwakel. Zwembad De Kwakel is goed bereikbaar met de auto of fiets. U parkeert bij ons gratis. Hulp en contact Zwembad De Kwakel. 030 286 27 00. Paranadreef 10, Utrecht. Postbus 16200, 3500 CE Utrecht. Kan deze pagina beter?
KiyOh Widget.
Zwembad Van der Valk Hotel Restaurant Breukelen Utrecht.
Het zwembad is alleen toegangelijk voor onze hotelgasten. Het zwembad en de fitness zijn dagelijks van 6.00 tot 21.00 uur geopend. Doordeweeks kunt u vanaf 10.00 tot 21.00 uur gebruik maken van de Wellness. Op zaterdag en zondag is de Wellness geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Boek een hotelkamer. Boek een hotelkamer en geniet van een complete overnachting in ons hotel. Een leuk cadeau voor een ander, geef een Van der Valk gift card. Waarom Hotel Breukelen? Centrale ligging aan de A2 tussen Amsterdam en Utrecht.
Abonnement cadeau geven Lid worden.
Het cadeau-abonnement loopt vanaf het eerstvolgende nummer van Onze Taal de verschijningsdatum ziet u hieronder. Het blad wordt automatisch naar de ontvanger gestuurd. Binnen vijf werkdagen na uw bestelling krijgt de ontvanger toegang tot de digitale versie en het tijdschriftarchief van Onze Taal.
Zwembaden in Utrecht. Waar in Utrecht kunnen we lekker zwemmen?
Sport en evenementencomplex Merwestein. Zwembad t Gastland. Sportboulevard De Engh. Zwembad De Krommerijn. Zwembad De Kwakel. Zwembad Den Hommel. Zwembad De Vallei. Subtropische zwembaden in Utrecht. Er zijn verschillende soorten zwembaden in Nederland. Persoonlijk zijn de subtropische zwembaden het mooiste.

Contacteer ons